ThriveTogether Consulting

Organize to Thrive in Growth

Hoi, ik ben Ann,

Ik bouw oplossingen.

Zoals een vasthoudende hond die in een leren schoen bijt, laat ik niet los totdat ik de uitdaging heb overwonnen.

Oplossingen bedenken, vooral in samenwerking met anderen, is wat me ‘s ochtends uit bed doet springen. Het bevorderen van groei en samenwerking met anderen is mijn drijfveer.

Mijn reis begon met een ietwat ongebruikelijke keuze voor een meisje van mijn generatie – een ingenieur-studie, eerst in de elektronica en daarna in de computer wetenschappen. En ik wilde meer, ik wilde mezelf verder ontwikkelen en vooral een grotere impact maken. Dat leidde me naar een levenslang leertraject over verschillende domeinen, inclusief leiderschap en business. Onlangs heb ik ook een opleiding afgerond als organisatiecoach en heb ik een postgraduaat in coaching behaald.

Al 29 jaar lang heb ik het voorrecht gehad om financiële instellingen over de hele wereld en daarmee de bredere financiële gemeenschap te dienen, met essentiële diensten voor hun bedrijfsvoering en succes. Deel uitmaken van de internationale, multiculturele bedrijfswereld was een geweldige en uitdagende ervaring die maar al te snel voorbij is gevlogen.

Als intrapreneur nam ik vol enthousiasme diverse complexe uitdagingen aan in verschillende domeinen, zoals IT, procurement, vendor management, support, testen, crisis management, lean-transformatie, agile-transformatie en meer. Deze diversiteit, gecombineerd met mijn opklimmen naar senior leiderschap, heeft me een diepgaand begrip gegeven van hoe we gezamenlijk waarde kunnen creëren. In ons geval betekende waarde het aanbieden van financiële producten en diensten aan een veranderende markt, met een bedrijfsmodel en een operationeel model dat naadloos integreerde met de back-offices van financiële instellingen over de hele wereld, zowel groot als klein. Onze inspanningen resulteerden consequent in tastbare voordelen voor onze klanten in hun eigen operationele omgevingen.

Hoe vervullend mijn carrière tot nu toe ook is geweest, ik wil meer. Als intrapreneur, ingenieur en een overtuigd aanhanger van het potentieel van mensen, verlang ik naar nieuwe manieren om mijn expertise te gebruiken en te ontwikkelen. Ik geloof sterk in de positieve impact die ik kan hebben op snelgroeiende IT-afhankelijke bedrijven die hun manier van werken willen opschalen. Mijn professionele missie is om deze bedrijven te helpen floreren in hun groei. Deze vernieuwers introduceren nieuwe oplossingen voor echte problemen waarmee bedrijven, individuen en gemeenschappen worden geconfronteerd. Ze verdienen de kans om te bloeien, en een groeireis mag geen eenzame reis zijn.

Degenen die me kennen, weten dat ik mijn hart en ziel leg in alles wat ik doe, inclusief mijn werk. Sinds ik deze beslissing heb genomen, voelt mijn job opnieuw als méér dan een job; het geeft me een doel waarvan ik warm loop en het past gewoon. Je zult me vol passie zien werken, altijd en overal.

Ik ben klaar voor jouw succes

Als je interesse hebt in een samenwerking met mij, aarzel dan niet om wat tijd in te plannen.